Autors Capítol 2

Hola, som la classe de 5èA de l’escola La Trama. Treballem per projectes, cada any fem una votació per escollir-ne un, i aquest any ha sortit el tema de plantes i insectes. Partint d’aquest tema treballem totes les àrees: llengua, matemàtiques... També fem excursions a llocs relacionats amb el projecte. Aquest curs amb el projecte aprofitem que tenim un hort al riu Ripoll per observar i vivenciar tot allò que aprenem en el projecte.  A final de curs convidem els pares a la classe, per ensenyar-los-hi tot el que hem après amb una presentació que preparem nosaltres.
També fem una activitat relacionada amb la lectura, els padrins lectors, i cada setmana ens ajuntem amb els nostres fillols (nens i nenes de segon). Durant 20 minuts llegim i compartim estratègies per a ser bons lectors.
Aquest curs, participem en l’activitat de seguint el fil, i en ha tocat pensar i escriure el segon capítol. Esperem que us agradi tant com a nosaltres. Ha estat una feina feixuga però hem gaudit molt fent-la.

Alumnes de 5è A de l'Escola La Trama
 Iu Alay, Neus Àlvarez, Irma Anders, Berta Aragoneses, Clara Avellaneda, Adrià Ayala, Mª del Mar Bermeo, Eric Boyer, Martina Brossa, Àlex Cañizares, Eric Carretero, Laura Casanovas, Pol Cruz, Anna Diaz, Adrià Domínguez, Júlia Franquesa, Ainhoa Gonzalez, Joel Martí, Enric Valldeperas.

Professora responsable: Isabel Gabarró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada